Skift Minecraft server version
Image zoomed

Er du usikker på hvor du finder dit kontrolpanel? Læs følgende guide

1. Log ind på gamepanelet
  2. Klik på din server
  3. Klik på konfiguration i venstre side
  4. Tryk på avanceret
  5. Her vælger du "Installer en anden udgave"
  6. Vælg så hvilken udgave & version du ønsker

Genstart din server efter du har redigeret jar filen.

Ser du fejlen "Missing jar file "server.jar"" eller en magen til fejl, skal du blot gå til edit servers, vælge en anden jar, og dernæst vælge tilbage til den jar fil, du gerne vil have.
Ønsker du en custom jar, er det en god ide at læse denne artikel om hvordan du uploader via FTP/File manager.

Lav din egen serverEr du klar til at begynde?

Start din server idag også giver vi dig 25% rabat på din første server. Brug koden NYKUNDE25 ved bestilling.