Skift Minecraft server version
Image zoomed

Er du usikker på hvor du finder dit kontrolpanel? Læs følgende guide

1. Log ind på gamepanelet
  2. Klik på din server
  3. Klik på Version Changer i venstre side
  4. Vælg den udgave du gerne vil have og klik på "view"
  5. Her vælger du så den version af din udgave du vil have og klikker "install"
  6. Så skal du blot starte din server igen og den vil være klar med den nye udgave og/eller version.

Ønsker du en custom jar, er det en god ide at læse denne artikel om hvordan du uploader via FTP/File manager.

Lav din egen serverEr du klar til at begynde?

Start din server idag også giver vi dig 25% rabat på din første server. Brug koden NYKUNDE25 ved bestilling.