Denne artikel forudsætter at du har læst følgende artikler:

1. Start/stop/Genstart af server
  2. Tilslut server med FTP eller file Manager

For at uploade en lokal verden fra din PC til din server, skal du først finde din verden på din PC.

For at finde dit verden, skal du gøre følgende:

1. Gå ned på søg på din computer i venstre hjørne og skriv %appdata%
  2. Find mappen .minecraft
  3. I mappen .minecraft, tryk på saves
  4. Her finder du din verden, og højre klikker > tryk på kopier
  5. Så højreklikker du i et tomt felt i mappen, og trykker indsæt
  6. Tryk nu på den nye mappe ved navn "Verden - kopi" og tryk omdøb
  7. Ændre navnet på din verden til world
  8. Nu kopierer du din nye mappe (world) over til fx dit skrivebord
  9. Til sidst går du på gamepanelet - Filhåndtering > Der har du allerede en world mappe. Denne skal slettes. Det gør du ved at trykke på knappen til højre (de 3 prikker) og trykker slet.
  10. Og så kan du tage den world mappe, og drag & drop over i filhåndtering ude i base folderen.