Denne artikel tager udgangspunkt i at du har læst følgende:

Indstil sværhedsgrad

Åben gamepenelet op > Filhåndtering. Find din server.properties fil og tryk på navnet af filen.
Scroll ned til du finder difficulty=easy og erstat denne med din valgte sværhedsgrad. Tryk på gem fil. Herefter genstarter du serveren.

Sværhedsgrader:

• Peaceful
  • Easy
  • Normal
  • Hard

Hardcore mode

Sådan slår du hardcore mode til: Åbn gamepanelet > Filhåndtering. Find server.properties-filen og klik på navnet af filen. Rul ned, indtil du finder hardcore = false. Erstat den med hardcore = true > tryk på Gem og upload, og genstart derefter serveren.