Denne artikel forudsætter, at du har læst og forstået følgende artikel.

Når du logger ind på dit gamepanel og går til din server, vil du have en fane med navnet "Værktøjer" til venstre i menuen, derefter klikker du på "plugin manager".
Tryk på navnet, og søg efter dit plugin.

Herefter klikker du bare på installér og venter indtil processen er færdig. Derefter skal du genstarte din server for at dit nye plugin er aktiveret.

• Bemærk nogle plugins kræver yderlige konfiguration.
  • Din server skal have Spigot eller Paper for at kunne køre plugins. Læs mere her hvordan du gør det.