Sådan Bliver Du Administrator på Din Valheim Server

/ Support / Valheim / Sådan Bliver Du Administrator på Din Valheim Server

Image zoomed

Introduktion til Administratorrollen i Valheim

Valheim, det engagerende multiplayer overlevelsesspil med vikingtema, tilbyder serveradministratorer forskellige værktøjer til at forbedre og modificere spilleoplevelsen.
Denne guide vil vise dig, hvordan du kan blive administrator på din Valheim server hos PineRiver.

Trin 1: Identificér Dit SteamID

Det første skridt mod at blive administrator er at finde dit SteamID.
Besøg en hjemmeside som steamid.io eller steamidfinder.com og indtast dit Steam-profil link for at hente dit ID.

Trin 2: Adgang til Serverfiler

For at tilføje dig selv som administrator, skal du tilgå serverens filer.
Dette kan gøres gennem gamepanelets filhåndtering eller via et FTP-program.
Besøg gerne https://panel.pineriver.dk/ for yderligere vejledning.

Trin 3: Opdater adminlist.txt
Når du har adgang til serverfilerne, skal du lokalisere og redigere filen adminlist.txt, som ligger i /.config/unity3d/IronGate/Valheim/.

Trin 4: Indsæt Dit SteamID
Tilføj dit SteamID til adminlist.txt.
Husk at placere hvert SteamID på en separat linje.
Gem og luk filen, når du har tilføjet dit ID.

Trin 5: Genstart Serveren

For at dine ændringer skal træde i kraft, er det nødvendigt at genstarte Valheim serveren.
Dette kan gøres via gamepanelet på PineRiver.

Support

Ved problemer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte PineRiver's supportteam for assistance.