Sådan gør du dig selv til administrator på din Rust server

/ Support / Rust / Sådan gør du dig selv til administrator på din Rust server

Image zoomed

Sådan gør du dig selv til administrator på din Rust-server

Følgende vejledning forklarer, hvordan du kan oprette dig selv som administrator i spillet på din Rust-server.

Åbn dit gamepanel, som du finder her

Du skal bruge et Steam64ID (ligner 76894329123023 ), du kan få dit eget ved hjælp af dette websted:
https://steamid.io/

Mulighed 1

Trin 1: Åbn din Konsol på gamepanelet. Indtast din Rcon-adgangskode i sektionen for adgangskode. Dette password findes/indstilles i din server.cfg
Trin 2: Indtast ownerid Steam64ID (erstat Steam64ID med dit Steam-id) og tryk på enter. Du bør modtage en bekræftelse på, at det blev tilføjet med succes.
Trin 3: Indtast server.writecfg og tryk på enter. Hvis du er på serveren, skal du logge ud og derefter ind igen.

Mulighed 2

Trin 1: Når din server er stoppet, skal du åbne for "Administration->Filhåndtering" i kontrolpanelet.
Trin 2: Tilgå filen på denne sti "/server/rust/cfg" hvor du åbnet filen "users.cfg"
Trin 3: På en ny linje tilføjes
ownerid Steam64ID
erstat Steam64ID med steam64ID for den spiller du ønsker at give admin til
Trin 4: Klik på save

Det skal se ud som
ownerid 76894329123023

Hvis du ønsker at have flere admins, skal du tilføje dem hver på deres egen linje i teksteditoren

Eksempel:
ownerid 7689432912123023
ownerid 76894329413023
ownerid 7689432912123222
ownerid 76897813015177
ownerid 7689432912123023