Plugin: Permissions Manager
Image zoomed

Om Permissions Manager

Praktisk GUI-manager for spiller- og gruppetilladelser.

Tilladelser.

permissionsmanager.allowed - Tillader spillere at bruge GUI.
Plugin kan bruges med denne tilladelse eller af enhver administrator : Auth-niveau 2.

Chat kommandoer.

/perms data - Adgang til tilladelser og grupper lokalt + SQL backup UI.
/perms eller /perms player - Åbner GUI spillerliste, så en spiller kan vælges.
/perms group - åbner GUI-gruppeliste, så man kan vælge en gruppe.
/perms player <playername> - Åbner GUI for tilladelser for den angivne spiller.
/perms group <groupname> - åbner GUI-grænseflade for tilladelser for den angivne gruppe.