Plugin: Gather Manager
Image zoomed

Praktisk plugin (Gathering) til at ændre antallet af ressourcer folk får når de samler bygge materialer som træ, sten, ting fra mining quarrys osv.

Chat kommandoer:

Console kommandoer:

Gathering:

Pluginnet er lavet med 4 forskellige kommandoer i tanken: Dispenser, Pickup, Quarry og survey.

Type dispenser bruges til at ændre på hvor meget man får fra nodes i verden (træer, ores osv)

Type pickup bruges til at ændre på hvor meget du får fra de ting der ligger rundt i verden (Små sten, små logs osv)

Type quarry bruges til at ændre på hvor meget du får ved Mining Quarry, husk at mining quarryien er zone specifik - så selvom du sætter en specifik ressource til at give 10x mere, er det stadig muligt at få intet af det

Type survey bruges til at ændre på hvor meget der dropper på jorden når du bruger en "Survey charge" granat

Kommando eksempler:

Note: Husk hvis navnet af den ting du vil ændre har et eller flere mellemrum, at man skal bruge citationstegn. F.eks: Metal Ore -> "Metal Ore"