Auto wipe opsætning
Image zoomed

Opsætning af Automatisk Wipe af Din Rust Server

For at opsætte automatisk wipe af map, blueprints og spillerdata på din Rust server, skal du følge disse trin:

Trin 1: Log ind på Gamepanelet

1. Begynd med at logge ind på dit gamepanel og vælg den specifikke Rust-server, som du ønsker at konfigurere.

Trin 2: Gå til Rust Wipe Sektionen

1. Klik på sidemenuen "Rust Wipe". Dette er, hvor du vil konfigurere dine wipe indstillinger.

Trin 3: Konfigurer Wipe Indstillinger

1. Server Name: Indtast servernavnet i feltet "Server Name". Denne vil blive brugt som navnet på din server under wipen. Du kan bruge placeholders som %DAY% og %MONTH% for automatisk at indsætte dagens dato og måned.

2. Description: Indtast en beskrivelse i feltet "Description". Denne beskrivelse vil blive brugt under wipen. Brug også %DAY% og %MONTH% placeholders her, hvis nødvendigt.

3. Map Size: Angiv størrelsen på kortet (i felter som 4500, 5000, osv.). Dette felt er valgfrit, hvis du bruger et tilpasset kort.

4. Map Seed: Angiv et frø for kortet, hvis du ikke bruger et tilpasset kort. Dette frø bestemmer genereringen af kortet.

5. Custom Map URL: Indtast URL'en til dit tilpassede kort, hvis du bruger et.

6. Files: Angiv de filer og mapper, der skal slettes under wipen. Brug wildcards som * for at inkludere flere filer eller mapper.

7. Wipe Blueprints: Aktivér denne mulighed, hvis du vil slette alle blueprints under wipen.

8. Schedule Wipe: Aktivér denne mulighed for at planlægge wipen til et bestemt tidspunkt.

Trin 4: Planlæg Wipen

1. Hvis du har aktiveret "Schedule Wipe", skal du nu angive tidspunktet for wipen i feltet "Schedule Time". Brug formatet mm/dd/yyyy hh:mm.

2. Commands: Angiv eventuelle konsolkommandoer, der skal udføres før wipen. Du kan vælge tidspunkter som "1 minute before wipe" fra dropdown-menuen.

3. Repeat Wipe: Aktivér denne mulighed, hvis du vil gentage wipen hver uge. Dette vil oprette flere wipes, så din server automatisk wipes flere gange om ugen.

Trin 5: Gem Indstillinger og Planlæg Wipen

1. Når du har konfigureret alle indstillingerne, klik på "SCHEDULE WIPE" for at gemme dine indstillinger og planlægge wipen.

Når du har fulgt disse trin, vil din Rust-server automatisk blive wiped på de angivne tidspunkter i henhold til den oprettede tidsplan. Dette hjælper med at holde din server frisk og klar til nye eventyr for dine spillere.