Aktiver commandblocks på din Minecraft server

/ Support / Minecraft / Aktiver commandblocks på din Minecraft server

Image zoomed

Denne artikel antager, at du ved, hvordan du bruger filhåndtering. Det kan du læse mere om her. Heldigvis er aktivering af commandblocks til din server en hurtig og nem process.

1. Åben gamepanelet og gå til filhåndtering
  2. Find server.properties og tryk edit eller tryk på navnet
  3. Find linjen med "enable-command-block=false"
  4. Ændre false til true, tryk save and upload
  5. Genstart server

Du har nu aktiveret commandblocks på din server.

Lav din egen serverEr du klar til at begynde?

Start din server idag også giver vi dig 25% rabat på din første server. Brug koden NYKUNDE25 ved bestilling.