Start, stop eller genstart din server
Image zoomed

Hvis din serverstatus er aktiv, vil du modtage en mail med titlen "Server installeret". Hvis du ikke finder det, er det sandsynligvis havnet i spam mappen. I den følgende e-mail kan du logge ind på gamepanelet. Gamepanelet er hvor du styrer alt på din gameserver. Når du har logget ind, vil du se denne side:

Tryk på din server her. Du vil nu se den følgende side, som er dit dashboard - herfra kan du hurtigt se, hvor mange spillere der er på din server, deres status og forbrug.

Her skal du blot trykke start. Hvis det er første gang, din server startes, vil du blive bedt om at acceptere Mojangs EULA. Herefter vil din server være online og klar til at spille på den nyeste version af Minecraft.