Opdatering af server
Image zoomed

Sådan Opdaterer Du Din Gameserver Hurtigt og Nemt

Opdatering af din gameserver er afgørende for at sikre en optimal spilleoplevelse for dig og dine spillere. Hos PineRiver forstår vi vigtigheden af dette, og derfor har vi gjort processen så enkel som muligt. I denne korte guide vil vi vise dig, hvordan du hurtigt kan opdatere din gameserver ved hjælp af vores gamepanel, hvilket sikrer, at du altid har adgang til de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer. Følg disse trin for at holde din server opdateret og klar til action.

Trin 1: Log ind på Gamepanelet

Det første skridt mod at opdatere din gameserver er at logge ind på PineRiver's gamepanel. Dette kan nemt gøres ved at besøge https://panel.pineriver.dk/. Vores brugervenlige interface sikrer, at du nemt kan finde dine serveroplysninger og administrere din gameserver uden besvær.

Trin 2: Vælg Din Server

Når du er logget ind, vil du se en liste over dine tilgængelige gameservere. Vælg den server, du ønsker at opdatere, for at få adgang til dens kontrolpanel. Dette trin er designet til at være intuitivt, så du hurtigt kan finde og administrere din server.

Trin 3: Genstart for Opdatering

Inde i kontrolpanelet finder du en "Genstart"-knap. Når du klikker på denne, vil din server automatisk tjekke for tilgængelige opdateringer og installere dem. Det er vigtigt at bemærke, at hvis din server er sat til at køre en bestemt version gennem hardcoded opstartsparametre, vil den ikke opdatere automatisk. I sådanne tilfælde skal du manuelt justere disse parametre for at tillade opdateringer.

Nem og Hurtig Opdatering

Med PineRiver's gamepanel er processen med at opdatere din gameserver både hurtig og smertefri. Ved at følge disse enkle trin kan du sikre, at din server altid kører den nyeste version, hvilket forbedrer både ydeevne og sikkerhed.

Support og Hjælp

Skulle du have spørgsmål eller brug for assistance undervejs, står PineRiver's supportteam klar til at hjælpe dig. Vores mål er at sikre, at din hostingoplevelse er så problemfri som mulig, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - din spilleoplevelse.