Installation af plugins
Image zoomed

Hvordan man installerer plugins til en Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) server ved hjælp af Metamod og Sourcemod.

1. Download og udpak Metamod:
    Gå til Metamods hjemmeside (https://www.sourcemm.net/downloads.php) og download den nyeste version af Metamod til linux. Udpak filen på din computer.

2. Overfør Metamod-filer til serveren:
    Åbn din FTP-klient og log ind på din CS:GO-server. Overfør Metamod-filerne til serveren så der er en mappe "/csgo/addons/metamod" på serveren.

3. Download og udpak Sourcemod:
    Gå til Sourcemods hjemmeside (https://www.sourcemod.net/downloads.php) og download den nyeste version af Sourcemod til linux. Udpak filen på din computer.

4. Overfør Sourcemod-filer til serveren:
    Åbn din FTP-klient og log ind på din CS:GO-server. Overfør Sourcemod-filerne til serveren så der er en mappe "/csgo/addons/sourcemod" på serveren.

5. Genstart serveren:
    Genstart din CS:GO-server for at aktivere Metamod og Sourcemod.

6. Test installationen:
    Åbn serverkonsollen og skriv "meta list" og "sm plugins" for at se, om Metamod og Sourcemod er installeret korrekt. Du skal se en liste over de aktiverede plugins.

7. Installer plugins:
    For at installere plugins skal du downloade den ønskede plugin-fil og overføre den til mappen "/csgo/addons/sourcemod/plugins" eller følge tilhørende installationsguide på pluginnet på din CS:GO-server. Genstart din server for at aktivere det nye plugin.

Lav din egen serverEr du klar til at begynde?

Start din server idag også giver vi dig 25% rabat på din første server. Brug koden NYKUNDE25 ved bestilling.