Praktisk guide til at få dit eget custom map ind på din server:

• Før du forsøger at installere dit custom map, skal du tjekke under startup fanen i gamepanelet, og se om du har boksen Custom Map URL (URL til custom map)
    Hvis du ikke har denne mulighed, kan du lave en support ticket, så vi kan tilføje den til dig.
  • Så skal du sørge for at map filen er en .map file extension, mappet skal derefter uploades til noget som F.eks. Dropbox og deles.
  • Så tager du download linket til dit custom map fra Dropbox, og sætter ind i din custom map URL box.
  • Slutningen af linket SKAL have ?dl=1 i slutningen, ellers virker det ikke. Det burde blive tilføjet automatisk.
  • Efter du har gjort det, så gå hen til mod-manageren (Under fanen Værktøjer) i game-panelet til din server, og installer "Rust Edit Extension"
  • Så skal du blot genstarte din server, og så burde dit nye custom map være installeret.

Note: Mappet skal være up-to-date ellers vil spillere ikke være i stand til at joine din server.